Join the Conversation

4 Comments

  1. De to religiøse damer i SF er stærkt præget af Obama retorik. ( Han bliver en dyr dreng. Hvad kommer det til at koste amerikanerne, at han vil “skabe” 600.000 jobs?)The Economist kalder SF “the hard left”. Det er mærkeligt at “hardness” kan kombineres med “a softening of the brain.” Men ellers er det rigtigt nok. Mennesker, der er hellige på andres vegne og bekostning, er ikke sjove at være sammen med.
    Jeg er enig med Hans Jonas. De, der har stemt, har ikke stemt på nogen, for dem, de har stemt på, er kun råstof for en proces større end dem selv.

  2. De to religiøse damer i SF er stærkt præget af Obama retorik. ( Han bliver en dyr dreng. Hvad kommer det til at koste amerikanerne, at han vil “skabe” 600.000 jobs?)The Economist kalder SF “the hard left”. Det er mærkeligt at “hardness” kan kombineres med “a softening of the brain.” Men ellers er det rigtigt nok. Mennesker, der er hellige på andres vegne og bekostning, er ikke sjove at være sammen med.
    Jeg er enig med Hans Jonas. De, der har stemt, har ikke stemt på nogen, for dem, de har stemt på, er kun råstof for en proces større end dem selv.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.