Den her er på alle måder en pinlig artikel.

Join the Conversation

6 Comments

  1. Jeg bed også mærke i navnebøffen.
    Man skulle tro at netaviserne med vilje indsætter fejl for at få folk til at købe deres papirudgaver. Jeg finder efterhånden masser af slåfejl og småfejl kombineret med generel elendig “journalistik” på jp, berlingeren, business.dk, børsen, erhvervsbladet osv.
    Hæderlig nyhedsdækning med analyser der ikke er hentet ud af en digitalcoolies lommeuld eller udsprøjtet fra Ritzaus Centralkomite skal man se efter i blogosfæren i disse dage. Massemedierne, om det er på tryk eller i æteren er passé.

  2. Jeg bed også mærke i navnebøffen.
    Man skulle tro at netaviserne med vilje indsætter fejl for at få folk til at købe deres papirudgaver. Jeg finder efterhånden masser af slåfejl og småfejl kombineret med generel elendig “journalistik” på jp, berlingeren, business.dk, børsen, erhvervsbladet osv.
    Hæderlig nyhedsdækning med analyser der ikke er hentet ud af en digitalcoolies lommeuld eller udsprøjtet fra Ritzaus Centralkomite skal man se efter i blogosfæren i disse dage. Massemedierne, om det er på tryk eller i æteren er passé.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.