Ja, igen-igen kvajer Morten Messerschmidt sig.
Igen fortæller han, at han ingen forstand har på, hvad han får til opgave i EU-Parlamentet. En ignorant fra Den Gamle By i Århus. Han tror, han skal lave om på opholdsdirektivet, der beskytter os EU-borgere mod landsbytosser som Morten Messerschmidt, der ikke vil respektere de 4 friheder,vi stemte os til den 28. februar 1986, hvor vi stemte ja til Danmarks indtræden i Det Indre Marked den 1. januar 1993. Vi gav os ret til fri passage over de indre EU-landes grænser for:
1) Personer
2) Tjenesteydelser
3) Varer og
4) Kapital.
Det tror den lille kvalme lommedespot, at han skal true landbrugskommissær Mariann Fischer Boel til at ophæve, og hvis hun ikke vil arbejde for at fjerne direktivet, vil Dansk Folkeparti ikke støtte hendes fortsatte embedsperiode som landbrugskommissær.
Ja, Dum, Dummere, DF.
For det første er Mariann Fischer Boel kommissær for landbrug og ikke for Det Indre Marked, han hedder Charlie McCreevy. For det andet, hvis Messerschmidt vil ændre det, kan han i Folketinget arbejde for, at Folketinget vedtager afholdelsen af en ny Folkeafstemning med Danmarks udtræden af Det Indre Marked som emne.
Det Inde Marked giver os en enorm velstandsstigning, foruden billige øl, vin og andre varer, svensk, polsk og tysk arbejdskraft, ret til at arbejde og uddanne sig i 26 andre lande, ret til at tage hhv. arbejdsløshedsstøtte, efterløn, SU, Folkepension med og ret til at blive helbredt på hospitaler i EU, ret til for danske virksomheder at køre over grænserne med eksportvarer med 80 km/t og uden toldkontrol og mange andre rettigheder, og da mere end halvdelen af danske biler har jydekrog, får kvajet næppe noget ud af en sådan folkeafstemning.
Det er utroligt, at netop Dansk Folkeparti aldrig vil respektere en Dansk Folkeafstemning.
http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-22824787.html

Join the Conversation

7 Comments

 1. *klap klap*. NØJ hvor er det godt argumenteret, Abel. Du overgår jo Morten Messerschmidts retoriske evner med lethed.

 2. Er det ikke det som handler om at en polak kan komme herop og arbejde i 3 uger for derefter at blive arbejdsløs og derefter kunne kræve bistandshjælp på lige fod med danskere? Lyder da som et reelt problem. Selvf. kunne vi blot afskaffe kontanthjælpen, men hvis man ikke er til det, så er det rationelt nok at være imod opholdsloven.
  PS! Jeg synes ofte at Messerschmidts er ok fornuftig at høre på. Han er i hvertfald bedre end så mange af de andre.

 3. Nu har alle EU-modstandere råbt højt om, at “De Fire Forbehold” skal til enhver tid overholdes til punkt og prikke fra 1992 til i dag og formentlig i lang tid ud i fremtiden.
  Så har vi andre den onde lyne mig krav på, at reglerne overholdes for Det Indre Marked, som giver mig og alle andre ovenstående 4 friheder, herunder ret til at tage ophold i 26 andre lande i Europa.
  Dansk Folkeparti vil gerne – sammen med forbryderne i SKAT – genindføre grænsekontrol; men det viser bare, at de er ude i højforræderi mod Danmarks civilbefolkning, for vi har vedtaget, at der skal være FRI passage, altså INGEN grænsekontrol.
  Evt.problemer med en ineffektiv arbejdsformidling og uduelige, kriminelle socialrådgivere, der spreder folks penge med en møggreb, skal ikke løses ved endnu et overgreb på vores rettigheder, som i disse år i øvrigt besudles og beskæres så hårdt.
  Messerschmidt kan jo foranstalte en folkeafstemning. Han må ikke begå ulovligheder.

 4. Nu kaster jeg måske lige en bombe..
  Ved godt det ikke har så meget med EU-afstemningen at gøre.
  Men, alle som stemmer V/K, er jo netop med til at gøre, så DF fortsat har magt i det danske demokrati.
  Alene det, er i mine øjne nok til ikke at støtte den nuværende regering.

 5. Det er der nok en del her, der er enige med dig i, så bomben blev kun en lille kineser.

 6. Mogens: Ved valget i 2001 gik jeg fra at stemme Venstre til at stemme på de Radikale. Ikke at jeg var overvældende vild med dem, men der var dog noget i Samuelsens skattepolitik, som trak lidt i den rigtige retning. Og så ønskede jeg virkelig ikke at se en VK regering i lommen på DF. Mit “naive” håb var så, at VK og radikale på et tidspunkt kunne begynde at samarbejde.
  I 2005 stemte jeg igen radikalt, men for den interesserede kan jeg oplyse, at det begge gange virkede følelsesmæssigt fuldstændig forkert. Der er åbenbart noget identitetsmæssigt knyttet til hvem, man stemmer på.
  I 2005, men i 2008 brugte jeg i stedet 180 Graders guide til at finde den mest liberale kandidat i mit områder. Det viste sig at være en konservativ, hvilket også fæltes en smule mærkeligt.
  Næste gang bliver det så Libaral Alliance, men hvis Venstre nogensinde finder tilbage til sine rødder, så finder jeg nok også tilbage til at stemme Venstre.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.