for skatteunddragelse og magtmisbrug. I afslutningsdebatten i går aftes med Reimer Bo i DDR sagde hun dels, at hun stjæler over 100.000 kr/år af skatteydernes penge, “ubrugte rejseafregninger”, som hun gav til de andre socialister i Socialistisk Folkeparti. Dels viste hun også foragt for Reimer Bo, da han spurgte, hvad hun bruger pengene til. Hun holdt en imaginær kasse med bilag frem og sagde, at så kunne Reimer Bo jo selv sortere i dem og finde ud af, om hun havde brugt pengene på rejser, eller hvad hun havde brugt pengene på.
De love, hun og de øvrige politikere har vedtaget i Folketinget siger, at Margrete Auken skal i fængsel i mindst ½ år.
Ifølge SKAT skal man til enhver tid kunne redegøre for sine udgifter. Hvis man ikke indsender en liste hvert kvartal med nummererede bilag, så SKAT kan genfinde bilaget, med angivelse af beløbets anvendelse, bilagets beløb uden moms, momsen og bilagets beløb inkl. moms samt hvor stor en momsprocent, man har brugt, så får man en bøde første gang på ca. 1.000 kr. Næste gang er den 10.000 – 25.000 kr og tredie gang kræver SKAT fængselsstraf for sjusk i regnskaberne. Desuden kræver SKAT altid og uden afvigelse ubetinget fængselsstraf på ½ år for personer, de unddrager de danske skatteydere et beløb over 100.000 kr/år, lige netop dét, Margrete Auken gør.
Den behandling ønsker Margrete Auken, at SKAT bruger mod næsten sagesløse tyrkiske grønthandlere, pakistanske pizzariaejere og alle andre momsregistrerede, knapt ½ million mennesker.
For hende selv er det en uoverstigelig intellektuel udfordring. Kør hende på plejehjem og stik hende en kasse kirsebærvin, så har hun en beskæftigelse, der svarer til hendes kapacitet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.