La la

Hvor er jeg glad for jeg ikke hoppede med på vognen “liberal” alliance.

Jeg kunne tage den filosofiske vej og diskutere om man som liberal virkelig kan gå ind for toldunionen EU, der lukker verden omkring os udenfor.

Jeg kunne være perfid og sige et eller andet om Anders Samuelsen fordi han er en vendekåbe.

Jeg bliver lidt trist når jeg i stedet blot skal citere fra artiklen “Partier køber stemmer til EU-valg” i Politiken:

For mens de andre partier har lavet valgforbund og giver penge i tilfælde af valgforbundet udløser et mandat til dem siger formanden, Leif Mikkelsen, for hvad der skulle være danske liberalisters håb:

“hovedformålet er at undgå stemmespild fra borgerlige vælgere […]

Men der står også åbent i aftalen, at vi skal have en studietur til Bruxelles, så vi kan fastholde kontakten med parlamentet, hvis vi ikke bliver valgt”

Hey, jeg har siddet i Skatteankenævnet. Jeg har været med i politik længe nok til at vide, hvad der lægger i en tur til Bryssel. Studiet består primært i øl. Så fremfor at være ideologisk eller perfid må jeg blot helt nøgternt konstatere at LA bare er en flok wanna be pampere.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password