Hvor er jeg glad for jeg ikke hoppede med på vognen “liberal” alliance.
Jeg kunne tage den filosofiske vej og diskutere om man som liberal virkelig kan gå ind for toldunionen EU, der lukker verden omkring os udenfor.
Jeg kunne være perfid og sige et eller andet om Anders Samuelsen fordi han er en vendekåbe.
Jeg bliver lidt trist når jeg i stedet blot skal citere fra artiklen “Partier køber stemmer til EU-valg” i Politiken:
For mens de andre partier har lavet valgforbund og giver penge i tilfælde af valgforbundet udløser et mandat til dem siger formanden, Leif Mikkelsen, for hvad der skulle være danske liberalisters håb:

“hovedformålet er at undgå stemmespild fra borgerlige vælgere […]

Men der står også åbent i aftalen, at vi skal have en studietur til Bruxelles, så vi kan fastholde kontakten med parlamentet, hvis vi ikke bliver valgt”

Hey, jeg har siddet i Skatteankenævnet. Jeg har været med i politik længe nok til at vide, hvad der lægger i en tur til Bryssel. Studiet består primært i øl. Så fremfor at være ideologisk eller perfid må jeg blot helt nøgternt konstatere at LA bare er en flok wanna be pampere.

Join the Conversation

10 Comments

 1. Jeg er ellers rigtig for at være med på den vogn som fører den eneste ægte liberal politik herhjemme.
  For at vende hen imod EU og toldunionen er det rigtigt at LA støtter op om det frie indre marked, men når vi nu forsøger at sende Benjamin afsted for at med Benjamins egne ord at: “EU bør spille en positiv liberal rolle indenfor verdenshandelen og arbejde aktivt for en afvikling af handelshindringer og toldsatser. Planøkonomiske ordninger som regionalpolitikken og den fælles landsbrugspolitik bør afvikles uden forsinkelse”.
  Så syntes jeg din kritik er helt forkert og jeg håber at efter at have set hvad LA virkeligt står for kommer ned og stemmer den 7 juni. Desuden kan jeg ikke se hvem pokker vi pamper på når der bliver taget på en studietur til Bruxelles for partiernes egne penge.
  Mvh
  Bo Bangsgaard
  Medlem af Liberal Alliances Ungdom.

 2. Jeg er ellers rigtig for at være med på den vogn som fører den eneste ægte liberal politik herhjemme.
  For at vende hen imod EU og toldunionen er det rigtigt at LA støtter op om det frie indre marked, men når vi nu forsøger at sende Benjamin afsted for at med Benjamins egne ord at: “EU bør spille en positiv liberal rolle indenfor verdenshandelen og arbejde aktivt for en afvikling af handelshindringer og toldsatser. Planøkonomiske ordninger som regionalpolitikken og den fælles landsbrugspolitik bør afvikles uden forsinkelse”.
  Så syntes jeg din kritik er helt forkert og jeg håber at efter at have set hvad LA virkeligt står for kommer ned og stemmer den 7 juni. Desuden kan jeg ikke se hvem pokker vi pamper på når der bliver taget på en studietur til Bruxelles for partiernes egne penge.
  Mvh
  Bo Bangsgaard
  Medlem af Liberal Alliances Ungdom.

 3. Man kan ikke forlange det perfekte af andre end mig. Derfor må man være bare minimalt pragmatisk.

 4. Man kan ikke forlange det perfekte af andre end mig. Derfor må man være bare minimalt pragmatisk.

 5. Jeg synes Benjamin Dickow virker ganske fornuftig og ville egentlig gerne overveje at være pragmatisk og give ham min stemme – hvis ikke det var for valgforbundet med V og K.
  Vi må jo erkende, at chancerne for, at Benjamin bliver valgt, er meget små. Hvis LA ikke havde indgået valgforbund med V og K, ville risikoen for “stemmespild” overhovedet ikke bekymre mig. Ens stemme er jo ikke spildt, hvis man har stemt på den eneste person, der mener noget som helst fornuftigt. Men risikoen for at min stemme skal gå til en af de to præmieidioter Bendt Bendtsen eller Jens Rohde er altså nok til at holde mig væk fra valglokalerne.
  I øvrigt undrede jeg mig også over det med studieturen.

 6. Jeg synes Benjamin Dickow virker ganske fornuftig og ville egentlig gerne overveje at være pragmatisk og give ham min stemme – hvis ikke det var for valgforbundet med V og K.
  Vi må jo erkende, at chancerne for, at Benjamin bliver valgt, er meget små. Hvis LA ikke havde indgået valgforbund med V og K, ville risikoen for “stemmespild” overhovedet ikke bekymre mig. Ens stemme er jo ikke spildt, hvis man har stemt på den eneste person, der mener noget som helst fornuftigt. Men risikoen for at min stemme skal gå til en af de to præmieidioter Bendt Bendtsen eller Jens Rohde er altså nok til at holde mig væk fra valglokalerne.
  I øvrigt undrede jeg mig også over det med studieturen.

 7. @ Bo Bangsgaard
  Hvis du vil overbevise nogen om at de skal stemme på LA må du være noget mere konkret. Så må du fortælle hvad Venstre og Konservative har lovet at arbejde for at liberale mærkesager til gengæld for at de får LA’s stemmer.
  For det er vel ikke kun en skatteyderbetalt “studietur” – og ja, jeg skriver skatteyderbetalt, partierne er mestendels finansieret af de offentlige kasser – LA har fået lovning på af V og K?

 8. @ Bo Bangsgaard
  Hvis du vil overbevise nogen om at de skal stemme på LA må du være noget mere konkret. Så må du fortælle hvad Venstre og Konservative har lovet at arbejde for at liberale mærkesager til gengæld for at de får LA’s stemmer.
  For det er vel ikke kun en skatteyderbetalt “studietur” – og ja, jeg skriver skatteyderbetalt, partierne er mestendels finansieret af de offentlige kasser – LA har fået lovning på af V og K?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.