Ja, Jørgensen er hver dag leveringsdygtig i bagstræberiske, landsskadelige indfald og udfald, hentet  fra socialdemokraternes gamle pøl af er-afprøvet-duer-ikke ideologisk arvegods fra dengang, Arbejdernes Ligkistemagasiner og barbersalonerne Figaro udgjorde rygraden i det socialdemokratiske Wirtschaftswunder.
Nu vil han – sammen med Helle Thorning-Schmidt – til at hæve skatterne igen. Denne gang er det selskabsskatterne, de to vil have EU til at sætte minimumsgrænser for. (Se Politiken 3/6-09 sektion 1, side 9)
Ja, hvor dum kan man være?
Det var netop fordi Irland sænkede selskabsskatterne, at Irland blev bragt fra en EU-bundplads i BNP/indbygger til en topplads, lige under nr. 1, Luxembourg i løbet af 15-20 år. Det gav en mængde virksomheder fornuftige forhold, og det skabte i hundredetusindevis af arbejdspladser. Disse udenlandske virksomheder kunne jo også have lagt deres hundredetusinder af arbejdspladser her; men det gjorde de ikke, for vort land styres af 7 socialdemokratier.
Så ved vi det. En stemme på Dan Jørgensen vil være en stemme for armod og for lavere levestandard.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.