Socialdemokrater planlægger at ødelægge økonomien – endnu mere

“Et net af højhastighedstog, der mindst kan køre 250 km/t mellem de store europæiske byer og tage konkurrencen op med luftfartstrafikken, er et af de store lokomotiver i en ny vækstpakke fra de europæiske socialdemokrater til ikke mindre end 4.500 mia. kr. over to år…. Det vil ifølge beregningerne skabe 10 millioner nye arbejdspladser i […]

Et net af højhastighedstog, der mindst kan køre 250 km/t mellem de store europæiske byer og tage konkurrencen op med luftfartstrafikken, er et af de store lokomotiver i en ny vækstpakke fra de europæiske socialdemokrater til ikke mindre end 4.500 mia. kr. over to år…. Det vil ifølge beregningerne skabe 10 millioner nye arbejdspladser i EU-landene og bringe arbejdsløsheden tilbage til det lavere niveau fra før finanskrisen, der brød ud i 2008.

Nej, det vil ikke skabe nye arbejdspladser, det vil destruere eksisterende arbejdspladser.

0 comments

Sign In

Reset Your Password