Skrotpræmien for ophugning af biler er til for at skåne miljøet mod at gamle biler bliver smidt i skoven og at sikre, at blybatterier med svovlsyre i, motorolie, bremsevæske, kølervæske, hydraulikolie, sprinklervæske, dieselolie og benzin bliver skaffet forsvarligt af vejen, så det ikke skader momgivelserne. 
Derfor er det miljøskadeligt, når miljøminister Troels Lund Poulsen forhindrer, saboterer, forsinker og forhaler tilbagebetalingen af de 3 Mkr + renter fra 2001 til i dag, som skrothandler Finn Skytte i Harlev har til gode.
Det er så grov en forbrydelse, Skat har begået mod manden, at skatteministeriet selv har erkendt både, at pengene er stjålet fra ham og at han skal have pengene tilbage.
http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Nyheder/AarhusBy/2009/04/22/081121.htm
Miljøsvin #1, Miljøministeren:

Miljøsvin #2, Miljøstyrelsens direktør Ole Christiansen:

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.