Join the Conversation

3 Comments

  1. Glimrende video. Det er mange af de samme ting, som de andre videoer mv. har handlet om også.
    Dog er der en ting han pointerer igen og igen jeg har svært ved at forholde mig til; nemlig at der er hyperinflation i vente og lige i røven af den priskontrol i USA. Det er alligevel lidt at en kamel at sluge, at forestille sig at tingene er så langt ude, at det er det næste der sker.

  2. Glimrende video. Det er mange af de samme ting, som de andre videoer mv. har handlet om også.
    Dog er der en ting han pointerer igen og igen jeg har svært ved at forholde mig til; nemlig at der er hyperinflation i vente og lige i røven af den priskontrol i USA. Det er alligevel lidt at en kamel at sluge, at forestille sig at tingene er så langt ude, at det er det næste der sker.

  3. Glimrende video. Det er mange af de samme ting, som de andre videoer mv. har handlet om også.
    Dog er der en ting han pointerer igen og igen jeg har svært ved at forholde mig til; nemlig at der er hyperinflation i vente og lige i røven af den priskontrol i USA. Det er alligevel lidt at en kamel at sluge, at forestille sig at tingene er så langt ude, at det er det næste der sker.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.