Lolland er skattereformens store tabere, beretter Politiken. Thi den gennemsnitlige lollænder får nemlig ikke lige så mange penge ekstra til sig selv, som den gennemsnitlige Gentofte-borger. Her kunne man have nøjedes med at konstatere, at den gennemsnitlige lollænder nok heller ikke betalte lige så meget i skat, men skal vi ikke i stedet glædes over, at der tilsyneladende findes et statslotteri, hvor alle kan få gevinst? Mere af den slags.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det er denne samme klamme diskussion baseret på misundelse. Græsset er altid grønnere på den anden side. I stedet for at fokusere på hvordan man gør flere borgeres græs grønt, så vil man hellere have at alle græsplæner i Danmark skal være gule.

  2. Det er denne samme klamme diskussion baseret på misundelse. Græsset er altid grønnere på den anden side. I stedet for at fokusere på hvordan man gør flere borgeres græs grønt, så vil man hellere have at alle græsplæner i Danmark skal være gule.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.