Trist nok. Regionsrådsforeningsformand Bent Hansen har i 19 år i træk slået 5.000 mennesker ihjel hvert år på regionernes sygehuse, altså 95.000 mennesker. Han har slået flere mennesker ihjel i Danmark end de 58.000 amerikanske soldater, der døde i Vietnamkrigen. Sidste sundhedsminister i Nyrups regering, Arne Rolighed, sagde tallet 5.000 i 2001, og Jakob Axel Nielsen har lige omtalt de 5.000 årlige drab på sygehusene igen.  
I stedet for at sætte en massemorder som Bent Hansen i fængsel, holder staten hånden over ham, så han kan fortsætte sine myrderier. Nu vil Forbrugerbureaukratiet hjælpe Hansen ved løgnagtigt at svine privathospitalerne til. Det er Sine Jensen, der er sundhedspolitisk medarbejder i Forbrugerrådet, der gør sig til håndlanger for myrderierne.
Forbrugerrådet har aldrig kritiseret Hansen. Han er jo en rigtig guttermand og en af deres egne. Sådan går det, når man sætter socialister til at tage sig af de svage, de syge og de gamle. Forbrugerrådets formand Camilla Hersom er i forvejen støttepædagog for Socialdemokraterne, da hun er medlem af deres CEVEA-tank. Forbrugerrådet kalder sig “Uafhængigt”……..GAB! Bladet hedder “Tænk”. Ja, tænk på de 95.000 mennesker Camillas og Sines trosfælle har slået ihjel.
Men ingen kontrol på privathospitaler?
Vrøvl. Privathospitaler lukker omgående, hvis personalet behandler borgerne så beskidt som Hansens regionssygehuse behandler borgerne.
www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/05/01/075754.htm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.