Hurra, så blev endnu et offer sat i fængsel.

Hvad skal de kriminelle dog leve af. Politiet sætter jo alle deres ofre i fængsel. Offeret får jo ikke foreløbig en ny 4-hjulscrosser, drengene kan stjæle, når han nu sidder i fængsel.

Tænk, hvis nu Politiet havde fanget den 16-årige og sat ham i spjældet. Men han var jo sikkert sådan en sød dreng. Sådan en som ham bliver løsladt hver gang, Politiet har taget ham for tyverier, overfald og, hvad sådan nogle ellers får skoletiden til at gå med.

http://ekstrabladet.dk/112/article1162889.ece

Eller tænk, hvis nu hans far, Aden Mohamud Jimale, havde taget sig af sønnen og opdraget ham til ikke at stjæle, heller ikke at stjæle fra gammeldanskere.

Faderen siger i hvert fald selv, at “Der må ligge racisme bag. Ellers gør man ikke noget så vanvittigt som at jagte en flok løbende drenge i en dødsensfarlig bil,” siger Aden Mohamud Jimale til Ekstra Bladet.

Måske er det faderens racistiske had til danskerne, der er overført til sønnen. De muslimske drenge er flere gange så kriminelle som resten af befolkningen. 

Det gale er ikke, at drengen er blevet kørt ihjel. Det gale er, at vi allesammen ved, at det er totalt ligegyldigt at ringe efter Politiet i en sådan situation. Selv om så Politiet pludselig begyndte at tage telefonen og endda gad komme, ville et skvat af en uduelig dommer løslade ham og hans bande, som samme formiddag kan komme tilbage til ofrets hus og terrorisere ofret og hans familie.

Retssystemet er ikke på ofrenes side. Retssystemet er på  de kriminelles side.

0 comments

Sign In

Reset Your Password