Ja, Lederen af den såkaldte ulandsbistandsorganisation IBIS, Vagn Berthelsen, mener, at han skal ikke have skatteydernes penge bevilget fra Folketinget. Han vil have ret til at stjæle pengene selv. I øvrigt ønsker han, at revisorer ikke bør kontrollere ham og hans regnskaber….Det kunne selv rockerne ikke have udtrykt bedre.
Alle alarmklokker bør ringe. Stop bevillingerne til IBIS nu. IBIS er jo endnu en svindlerorganisation. I et af organisationens filmindslag kunne man se en ansat i Afrika, der både gav den som stakkels, fattig afrikaner og som funktionæransat i IBIS.
Det er nok sandt. De ansatte får først. http://www.ibis.dk/index.php?menuId=31&upId=2
Programmet hedder endda “Samfundstanker”. DDR/P1 i dag lørdag 2/5 kl. 8.07-8.50

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.