Join the Conversation

6 Comments

 1. “Kvinder elsker tvang”
  Så når de siger nej, så mener de egentlig ja? 🙂
  Men, det er faktisk en “sjov” vinkel at anskue problemet på.
  Problemet er umiddelbart meget håndgribeligt i forhold til de opsparede midler. Jeg oplever – og det understøtter undersøgelser jo også – at de fleste pensionsselskaber tjener masser af penge til pensionsselskaberne, mens det derimod kniber lidt mere med at give afkast til kunderne.
  Så hvorfor gå ind i en bunden pensionsopsparing fremfor at have sine midler på en almindelig opsparingskonto, hvis ikke det var fordi staten begunstiger (giver fradrag) pensionsindbetalinger. Pensionsopsparing er et kompliceret område – særligt pga. alle de regler der regulerer området skattemæssigt.
  Så den virkelige skurk i jo i virkeligheden staten.

 2. “Kvinder elsker tvang”
  Så når de siger nej, så mener de egentlig ja? 🙂
  Men, det er faktisk en “sjov” vinkel at anskue problemet på.
  Problemet er umiddelbart meget håndgribeligt i forhold til de opsparede midler. Jeg oplever – og det understøtter undersøgelser jo også – at de fleste pensionsselskaber tjener masser af penge til pensionsselskaberne, mens det derimod kniber lidt mere med at give afkast til kunderne.
  Så hvorfor gå ind i en bunden pensionsopsparing fremfor at have sine midler på en almindelig opsparingskonto, hvis ikke det var fordi staten begunstiger (giver fradrag) pensionsindbetalinger. Pensionsopsparing er et kompliceret område – særligt pga. alle de regler der regulerer området skattemæssigt.
  Så den virkelige skurk i jo i virkeligheden staten.

 3. Folk ville være blevet klogere om artiklen havde hægtet sig på den massive psykologiske litteratur, der gang på gang har vist hvordan autoritetstro nemt ender i blind tro – og dermed irrationelle beslutninger.
  Både mænd og kvinder er påvirker af denne tro på autoriteter – omend kvinder vist er en smule mere autoritetstro end mænd.

 4. Folk ville være blevet klogere om artiklen havde hægtet sig på den massive psykologiske litteratur, der gang på gang har vist hvordan autoritetstro nemt ender i blind tro – og dermed irrationelle beslutninger.
  Både mænd og kvinder er påvirker af denne tro på autoriteter – omend kvinder vist er en smule mere autoritetstro end mænd.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.