Tjah, når en af dem, der rammes af ulandshjælpens skadelige virkninger på de afrikanske samfund og diktaturstater, selv siger det, er der måske noget om det. Læs mere her i Weekendavisens anmeldelse af Dambisa Moyos bog, “Dead Aid”. http://www.weekendavisen.dk/boeger/original/smaek-kassen-i
“….Faktisk er bistanden selve problemet. Bistand korrumperer de samfund, den gives til. De lande, der modtager mest bistand og har gjort det længst, er dem, der har klaret sig dårligst. For 30 år siden havde Malawi, Burundi og Burkina Faso samme indkomst per indbygger som Kina. Tre årtier senere er al sammenligning umulig…..”
Det vil omgående blive benægtet af Kong Christian af Afrika, Christian Friis Bach fra Hamas’s dødshjælp, kaldet Folkekirkens Nødhjælp samt ufatteligt mange andre “Lords of Poverty” som Mimi Jakobsen og Trine Pertou Mach og resten af venstrefløjen i ulandsindustrien.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.