Professor vil 10-doble straffen for frivilligt samarbejde

Ekspert i konkurrenceret ved CBS i København Peter Møllgaard siger, at der skal strammes kraftigt op på straffene for overtrædelser af konkurrenceloven i forbindelse med kartelsager: “Der skal en stor bøde til, for at dele af erhvervslivet tager problemstillingen seriøst. Så længe det er peanuts, vi taler om, tages det ikke seriøst. En bøde på […]

Ekspert i konkurrenceret ved CBS i København Peter Møllgaard siger, at der skal strammes kraftigt op på straffene for overtrædelser af konkurrenceloven i forbindelse med kartelsager: “Der skal en stor bøde til, for at dele af erhvervslivet tager problemstillingen seriøst. Så længe det er peanuts, vi taler om, tages det ikke seriøst. En bøde på 50-100 mio. kr. er noget, der kan føles, specielt i en mellemstor dansk virksomhed“.

0 comments

Sign In

Reset Your Password