Join the Conversation

2 Comments

 1. Super artikel.
  Den slutter af med et citat fra en højesteretsdommer der siger:
  “Der er ikke noget galt med at skrive mange love, hvis det er gode love eller at lave lovændringer, hvis det er ændringer til det bedre. Vi har jo også set, at hver gang man vil sanere og regelforenkle, fører det til meget lidt, fordi de fleste regler faktisk er indført af en eller anden grund”
  Jesus Christ on a stick! Hver gang man laver lovsanering inviterer man – formelt eller uformelt – de selv samme parter som har været med i den oprindelige høringsproces – så selvfølgelig er der da nogen der kan huske alle de gode grunde til hvorfor en lov blev indført. De mennesker har jo selv været med til at lave lovene. En diabetiker kunne lige så godt have spurgt en sukkerfabrikant om han skulle holde op med at spise sukker.

 2. Super artikel.
  Den slutter af med et citat fra en højesteretsdommer der siger:
  “Der er ikke noget galt med at skrive mange love, hvis det er gode love eller at lave lovændringer, hvis det er ændringer til det bedre. Vi har jo også set, at hver gang man vil sanere og regelforenkle, fører det til meget lidt, fordi de fleste regler faktisk er indført af en eller anden grund”
  Jesus Christ on a stick! Hver gang man laver lovsanering inviterer man – formelt eller uformelt – de selv samme parter som har været med i den oprindelige høringsproces – så selvfølgelig er der da nogen der kan huske alle de gode grunde til hvorfor en lov blev indført. De mennesker har jo selv været med til at lave lovene. En diabetiker kunne lige så godt have spurgt en sukkerfabrikant om han skulle holde op med at spise sukker.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.