Kan vi så få revet de forbandede kirketårne ned!

og stoppet larmen fra de 2100 kirketårne, der blot er reklamesøjler for en forfærdelig heksebrænderorganisation, der stjal alle værdier i Danmark fra år 827 til år 1170, og som i dag lever af at true folk med at blive pint og plaget i al evighed, hvis de ikke gør, som præsterne vil have.

Til gengæld bliver de lovet en rejse hen til et kedsommeligt sted efter døden, hvor man hverken må spille kort, drikke øl, bande, nyde sex eller danse, men kun, hvis de har haft en livsførelse præcis som Forbudskommissionen foreskriver. Der er bare aldrig nogen, der ved om det med rejsen er løgn. Til gengæld er det muligt, de godt må flette peddigrør og samle på brugte frimærker.

Jeg væmmes, hver gang, jeg ser et kirketårn. Men jeg tror, jeg må finde mig i dem.

Til gengæld må Stig Grenov nok også finde sig i, at nøgne folk ser ud, som vi gør. Stig kan jo bare vende sig om, så kan han jo sidde på stranden og se på et kirketårn i stedet. Der er kun 5½ km imellem dem.

http://www.180grader.dk/nyheder/Kristendemokraterne_vil_forbyde_n_genbadning.php

0 comments

Sign In

Reset Your Password