og stoppet larmen fra de 2100 kirketårne, der blot er reklamesøjler for en forfærdelig heksebrænderorganisation, der stjal alle værdier i Danmark fra år 827 til år 1170, og som i dag lever af at true folk med at blive pint og plaget i al evighed, hvis de ikke gør, som præsterne vil have.
Til gengæld bliver de lovet en rejse hen til et kedsommeligt sted efter døden, hvor man hverken må spille kort, drikke øl, bande, nyde sex eller danse, men kun, hvis de har haft en livsførelse præcis som Forbudskommissionen foreskriver. Der er bare aldrig nogen, der ved om det med rejsen er løgn. Til gengæld er det muligt, de godt må flette peddigrør og samle på brugte frimærker.
Jeg væmmes, hver gang, jeg ser et kirketårn. Men jeg tror, jeg må finde mig i dem.
Til gengæld må Stig Grenov nok også finde sig i, at nøgne folk ser ud, som vi gør. Stig kan jo bare vende sig om, så kan han jo sidde på stranden og se på et kirketårn i stedet. Der er kun 5½ km imellem dem.
http://www.180grader.dk/nyheder/Kristendemokraterne_vil_forbyde_n_genbadning.php

Join the Conversation

9 Comments

 1. Abel,
  Jeg forstår din pessimisme over Kristendemokraterne. Den deler jeg også.
  Men nu skal vi heller ikke være dobbeltmoralske. Vi skal ikke sætte det Kristendemokraterne = Kristendommen ligesom folk sætter Venstre = Liberal.
  Du har ret omkring hekseafbrændingerne (og korstogene og en helvedes masse andre forfærdelige ting de har gjort). Men hvilke værdier er det, at Kristendommen har stjålet fra os?

 2. Herligt frisindet og glimrende forsvar for religionsfriheden.
  I er da en sund og dybsyndig flok herinde. Hvad med et fællessite med modkraft.dk – så kan i sikkert få støtte som fælles ungdomsorganisation der holder unge væk fra gaderne.

 3. > Du har ret omkring hekseafbrændingerne (og korstogene og en helvedes masse andre forfærdelige ting de har gjort). Men hvilke værdier er det, at Kristendommen har stjålet fra os?
  Det er den mærkeligste sætning jeg har læst meget længe, nærmest som et dobbelt spejlvendt modstykke til den klassiske sketch fra Life of Brian: http://www.youtube.com/watch?v=ExWfh6sGyso

 4. @Pietro
  Sorry, fik ikke lige forklaret mig ordentligt.
  Jeg skelner imellem Kirken, der foretog sig alle de forfærdelige ting, og så Kristendommen som religion.
  At Kirken har misfortolket (og misbrugt) Bibelen, skal vel ikke gå ud over Bibelen (og dermed Kristendommen).

 5. @Kim @Anne
  Religionsfrihed er først og fremmest frihed fra religiøs tvang, og kirketårnene repræsenterer netop den slags tvang som friheden står i modsætning til. I 1200-tallet, da de fleste landbykirker blev bygget, var det en forbrydelse ikke at være kristen.
  Men som Abel selv gør opmærksom på [1], er overskriften ironisk og det egentlige budskab et skarpt pålæg om at tage sig sammen og lære at finde sig i at andre mennesker foretager sig ting som man ikke bryder sig om, herunder at bygge kirketårne og gå nøgne rundt. Det er ren liberalisme.
  [1] Det kræver selvfølgelig at man kan læse indenad.

 6. Hej, Jesper Ralph.
  Det er al landbrugsjord, alle bygninger osv. på Bornholm, i Blekinge, Skåne, Halland, på Møn, Sjælland, Lolland, Falster, Fyn og i en hel del af Jylland, som de kristne katolikker stjal fra danskerne fra Ansgar flyttede ind i 827 og til Absalon grundlagde København i 1168. Desuden blev danskerne slaver for katolikkerne.
  Alt det stjal de kristne ved at lave kætterprocesser og afbrænde de borgere, der protesterede mod det, og ved at brænde alle de danskere, der sagde noget andet end det, kirken kunne godkende. Desuden skulle de betale tiende, som lyder som bare 10%; men som nemt kan have været mere end 50% af det, der blev til overs til fæstebonden, når hans driftsudgifter var betalt.
  Katolikkernes landbrugsjord overgik til den protestantiske kirke og til kongen ved reformationen i 1530, og kongen delte den ud som godser til sine hærførere, der blev adlet.
  Tyverierne blev først så småt godtgjort ved Stavnsbåndets ophævelse i 1788, hvor almindelige bønder igen kunne få lov at købe og eje deres egne landbrugsejendomme.
  Hvis man vil se rovet, kan man tage til Vatikanets museum i Vatikanstaten og se sal efter sal fyldt med guldsmedearbejder med ædelstene, kunstværker m. m. til langt ud over brækpunktet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.