Nu var IPCC ellers lige ved at få sugerøret ned i alverdens statskasser, og så kommer der noget helt nyt. En livsfarlig konkurrent til Den Globale Opvarmning.
Supersolstormen, Hurra!
Alt elektrisk bliver smadret af supersolstormen. Så der skal laves helt nye transformatorer. Supersolstormen  kan også kun kureres ved at folk betaler enorme transformatorskatter. Alt, hvad folk ejer og har skal gå til nye transformatorer.
Nåh, ja, og så selvfølelig til de ansatte på NAS (sådan hedder det altså) under NASA.
Vi må opfordre skolerne til straks at stoppe al håndgernings- og hjemkundskabsundervisning, hvis der ellers undervises i den slags i dag, for at gå over til at undervise i transformatorvikling med kobbertråd. Man kan sikkert i sløjdtimerne undervise i at lave transformatorkerner af gamle stål-konservesdåser, der bankes flade og saves med en løvsav i E-, I- og U-formede stykker, som så nittes sammen. Connies konference i december kan ligeså godt aflyses med det samme. Det kan blive stort, dette her.
Vi skal bare have Mette Wier til at lave en ny video, f. eks. “An Inconvenient Transformer”, hun er så god til at skræmme skellettet ud af folk.
Hallibaloo, jeg vidste, der er noget, der er større end IPCCs små, ligegyldige katastrofer.
http://sydsvenskan.se/vetenskap/article427425/Supersolstorm-kan-fa-vastvarlden-att-kollapsa.html

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.