Mange politikere påstår, at befolkningen bliver opdelt i et A-hold af rige raske og et B-hold af fattige syge, hvis folk, der går på arbejde, kan blive behandlet på privathospitaler. Mange korrupte læger og mange korrupte politikere fremsætter denne løgn i tide og utide, for kun på den måde kan de holde hånden over et udueligt og beskidt statsligt sygehusvæsen, der ikke kan klare konkurrencen og derfor burde være lukket for længst.
Nu er der så opstået et A-hold af korrupte raske politikere, der altid og straks får en behandling før alle andre. Da Pia Kjærsgård faldt om sidste sommer, blev hun hjernescannet 3 gange på bare 8 timer. Normalt går der let over 72 timer, før en fra B-holdet bliver scannet bare én gang, altså en 27 gange så god behandling, og Bendt Bendtsen kom også foran alle andre i køen til hjerteproblemer for nylig. Nu er der så endnu en A-holdspolitiker, der er blevet scannet, endda i en lørdag, hvor sygehuspersonalet overhovedet ikke gider gøre den slags for B-holdet. Ellers kunne de nok ikke tælle knækkede ribben på politikeren. Orla Hav har endda været formand for Regionernes Sundhedsudvalg, så mere korrupt kan det næsten ikke være. Hvorfor lod de ham ikke bare ligge på P-pladsen og kradse af, som de plejer? Han er jo selv skyld i det, som politikerne altid fortæller os andre, ligesom rygere med lungekræft.
Hiv ham ud af sengen, smid ham om bag i køen, så kan han komme til om 3/4 år.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/19/070455.htm

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.