Join the Conversation

6 Comments

  1. Mit bud må være folkeskoleelever. Mange af dem har bukserne så langt nede, at politiet ikke behøver anstrenge sig. På den måde kan politiet hurtigt stikke en finger op i numsen på dem og skynde sig videre til næste : terrorist, holigan eller bandemedlem.
    Husk nu på at staten piller os i numsen for vores egen skyld.

  2. Mit bud må være folkeskoleelever. Mange af dem har bukserne så langt nede, at politiet ikke behøver anstrenge sig. På den måde kan politiet hurtigt stikke en finger op i numsen på dem og skynde sig videre til næste : terrorist, holigan eller bandemedlem.
    Husk nu på at staten piller os i numsen for vores egen skyld.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.