Ingen sukkermad, sodavand til over 20 kr for 2 liter, ingen øl, ingen glade rygere, ingen oksebøffer, ingen rødvin, ingen tawny, ingen syltetøj af de dejlige bær i haven, ingen rullepølse, ingen spegepølse, ingen flæskesteg, ingen lækre sovse, ingen bacon, ingen sjove, farvede drinks med små paraplyer……
Til gengæld får du lov at dø på en venteliste til hospitalet sammen med de over 5.000 patienter, regionernes ansatte slår ihjel hvert år, og hvis du nu lever så længe, som du nu bliver tvunget til, kommer du måske på “pleje”hjem hvor du bliver slået ihjel af personalet, der banker dig og giver dig så mange sovepiller, at du dør. 
Mon ikke, samtlige biler, der sælges fra i dag, udelukkende leveres med jydekrog?
Mon ikke, narkohandlerne glæder sig til at sælge cigaretter til 40 kr/pakke?
Rend og hop!
http://www.180grader.dk/nyheder/Her_kommissionens_52_anbefalinger_om_forebyggelse.php

Join the Conversation

16 Comments

 1. Det eneste postive ved livet er efterhånden døden. Her slipper man fra statens indblanding. Nåh nej…

 2. Det eneste postive ved livet er efterhånden døden. Her slipper man fra statens indblanding. Nåh nej…

 3. Hele tankegangen i Forbudskommissionens arbejde er sygelig. F.eks. den mærkværdige oplysning, at en undtagelsesløs rygepolitik vil bonge ud i “85.000 ekstra leveår.” Hvad er det? Hvem? Hvornår? Og hvor tit? Men det tal er bare en sød variation over beregningen, at Forbudskommissionens anbefalinger vil kunne øge gennemsnitsalderen med ca. 3,5 år. Hvad kommer det mig ved? Jeg har ikke nogen gennemsnitslevealder. Jeg er en person og ikke en del af et regnestykke. Kommissionen har glemt at regne videre på sine egne tal. Hvad vil en forøgelse af gennemsnitslevealderen betyde for staten i øgede omkostninger til hospitaler, plejehjem etc.? Jeg har ikke set noget tal, og det er jo faktisk også sjofelt at sidde og regne på den slags. Men det er så den bold, som kommissionen har givet op. Fy for fanden.

 4. Hele tankegangen i Forbudskommissionens arbejde er sygelig. F.eks. den mærkværdige oplysning, at en undtagelsesløs rygepolitik vil bonge ud i “85.000 ekstra leveår.” Hvad er det? Hvem? Hvornår? Og hvor tit? Men det tal er bare en sød variation over beregningen, at Forbudskommissionens anbefalinger vil kunne øge gennemsnitsalderen med ca. 3,5 år. Hvad kommer det mig ved? Jeg har ikke nogen gennemsnitslevealder. Jeg er en person og ikke en del af et regnestykke. Kommissionen har glemt at regne videre på sine egne tal. Hvad vil en forøgelse af gennemsnitslevealderen betyde for staten i øgede omkostninger til hospitaler, plejehjem etc.? Jeg har ikke set noget tal, og det er jo faktisk også sjofelt at sidde og regne på den slags. Men det er så den bold, som kommissionen har givet op. Fy for fanden.

 5. Folkesundhed er en del af den fascistiske tanke. 1900-tallets totalitære stater ville være forundrede over, hvad demokratiet kan opnå over tid – havde de vidst det, var de gået en helt anden vej.

 6. Folkesundhed er en del af den fascistiske tanke. 1900-tallets totalitære stater ville være forundrede over, hvad demokratiet kan opnå over tid – havde de vidst det, var de gået en helt anden vej.

 7. @Bo.
  Jamen statan tjener jo gode penge på de forhøjede afgifter så der er masser af penge til de ekstra leveår, som er yderst vigtige, og derfor må garanteres med høje afgifter på tinger der nedsætter levealderen.
  Det giver helt vildt megen mening…

 8. @Bo.
  Jamen statan tjener jo gode penge på de forhøjede afgifter så der er masser af penge til de ekstra leveår, som er yderst vigtige, og derfor må garanteres med høje afgifter på tinger der nedsætter levealderen.
  Det giver helt vildt megen mening…

 9. @ JDA. Jeg ved ikke, hvor ironisk du er. Men hvis nu Forbudskommissionens eksperiment lykkedes, ville gennemsnitslevealderen stige samtidigt med, at provenuet fra afgifter ville svinde ind. ( Det sidste kunne ske, enten fordi aftagerne opførte sig som søde børn og gjorde, som kommissionen ønskede, eller fordi de fandt andre leverandører. Man kan vel godt ud fra erfaringen med kriminaliseringen af hash regne med det sidste.)
  @ info. Ernst Jünger skriver i sine dagbøger fra Paris i 41 ( Strahlungen ), at nu sætter de plakater op i Tyskland med parolen “Du bist nichts, das Volk is alles.” Det var det samme, jeg mente med kritikken af regnestykker.

 10. @ JDA. Jeg ved ikke, hvor ironisk du er. Men hvis nu Forbudskommissionens eksperiment lykkedes, ville gennemsnitslevealderen stige samtidigt med, at provenuet fra afgifter ville svinde ind. ( Det sidste kunne ske, enten fordi aftagerne opførte sig som søde børn og gjorde, som kommissionen ønskede, eller fordi de fandt andre leverandører. Man kan vel godt ud fra erfaringen med kriminaliseringen af hash regne med det sidste.)
  @ info. Ernst Jünger skriver i sine dagbøger fra Paris i 41 ( Strahlungen ), at nu sætter de plakater op i Tyskland med parolen “Du bist nichts, das Volk is alles.” Det var det samme, jeg mente med kritikken af regnestykker.

 11. @Bo.
  Jeg kan forsikre dig om at mit indlæg skal opfattes ironisk. Jeg troede det var indlysende absurd det jeg skrev. Men med den retorik der føres af danske politikere, og ikke kun på venstrefløjen, skal man efterhånden gå til ekstremer for at folk kan se at det er ironi. DEt er en yderst beklagelig tendens.
  Jeg går, som det fornuftbaserede væsen jeg er, ind for at staten skal blande sig så lidt som overhovedet muligt i individers gøren og laden. Og hvis der kan findes en løsning hvor der ingen stat er (læs: ingen tvang), og det tror jeg egentlig der er, er jeg en klar støtte af dette.

 12. @Bo.
  Jeg kan forsikre dig om at mit indlæg skal opfattes ironisk. Jeg troede det var indlysende absurd det jeg skrev. Men med den retorik der føres af danske politikere, og ikke kun på venstrefløjen, skal man efterhånden gå til ekstremer for at folk kan se at det er ironi. DEt er en yderst beklagelig tendens.
  Jeg går, som det fornuftbaserede væsen jeg er, ind for at staten skal blande sig så lidt som overhovedet muligt i individers gøren og laden. Og hvis der kan findes en løsning hvor der ingen stat er (læs: ingen tvang), og det tror jeg egentlig der er, er jeg en klar støtte af dette.

 13. @Bo.
  Jeg kan forsikre dig om at mit indlæg skal opfattes ironisk. Jeg troede det var indlysende absurd det jeg skrev. Men med den retorik der føres af danske politikere, og ikke kun på venstrefløjen, skal man efterhånden gå til ekstremer for at folk kan se at det er ironi. DEt er en yderst beklagelig tendens.
  Jeg går, som det fornuftbaserede væsen jeg er, ind for at staten skal blande sig så lidt som overhovedet muligt i individers gøren og laden. Og hvis der kan findes en løsning hvor der ingen stat er (læs: ingen tvang), og det tror jeg egentlig der er, er jeg en klar støtte af dette.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.