Hun har lige modtaget DKK 69 mill. for at lave.. ehh.. Ingenting (kunne man foranlediges til at tro!). Dette er dog imidlertid ikke sandt, for som den gode Dan Jørgensen (S) siger “Jeg mener faktisk ikke, at hun skal gå ned i løn. Hun er jo god reklame for Danmark”.
Ok, jamen det skal vel nok komme undertegnede til gode en dag så.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1154868.ece
Tænk hvis vi andre – på det private marked – kunne forhandle løn på samme måde.

Join the Conversation

6 Comments

 1. Sådan forhandler man jo netop. Hvordan tror du ellers sportsfolk forhandler sponsorkontrakter? Den største forskel er sådan set at medlemmerne af Folketinget deler ud af andre folks penge.
  Det klogeste i artiklen bliver sagt af den unge repræsentant fra det yderste venstre:
  – Hvis erhvervslivet mener hun er en god forretning, så kan de jo selv finansiere. Lige præcis på det punkt er privatisering helt okay med mig, lyder et alternativt forslag fra Johanne Schmidt-Nielsen.

 2. Sådan forhandler man jo netop. Hvordan tror du ellers sportsfolk forhandler sponsorkontrakter? Den største forskel er sådan set at medlemmerne af Folketinget deler ud af andre folks penge.
  Det klogeste i artiklen bliver sagt af den unge repræsentant fra det yderste venstre:
  – Hvis erhvervslivet mener hun er en god forretning, så kan de jo selv finansiere. Lige præcis på det punkt er privatisering helt okay med mig, lyder et alternativt forslag fra Johanne Schmidt-Nielsen.

 3. Pietro, findes der nogen undersøgelser der viser, hvor mange penge hun har hentet hjem til Danmark? Der skal da nok være nogle kinesiske turister o.lign. – Men det retfærdiggører jo alligevel intet.
  Ang. til hvordan man forhandler på det private marked. Når vi snakker højere løninger, så plejer arbejdsgiver gerne at se på, hvad du har præsteret i fortiden (fandtes der de undersøgelser om Dronningen?), for at han kan sikre sig, at personen han hyrer kan leve op til jobbet i fremtiden. Om det så er erhvervslivet eller sportens verden, same deal.
  Alle fremtidens udsigter baserer sig jo på fortidens arbejde.

 4. Pietro, findes der nogen undersøgelser der viser, hvor mange penge hun har hentet hjem til Danmark? Der skal da nok være nogle kinesiske turister o.lign. – Men det retfærdiggører jo alligevel intet.
  Ang. til hvordan man forhandler på det private marked. Når vi snakker højere løninger, så plejer arbejdsgiver gerne at se på, hvad du har præsteret i fortiden (fandtes der de undersøgelser om Dronningen?), for at han kan sikre sig, at personen han hyrer kan leve op til jobbet i fremtiden. Om det så er erhvervslivet eller sportens verden, same deal.
  Alle fremtidens udsigter baserer sig jo på fortidens arbejde.

 5. Jeg er egentlig godt tilfreds med vores kongehus og ønsker at støtte det, da jeg mener at vi får noget for pengene. Dog er det aldeles urimeligt at andre, der måtte være uenig med mig, skal betale for et gode de ikke nyder.
  Det gælder desværre i en lang række sammenhænge.
  Som jeg plejer at sige til min konservative familie: “Privatiser kongehuset og send mig et girokort og et medlemsblad”.

 6. Jeg er egentlig godt tilfreds med vores kongehus og ønsker at støtte det, da jeg mener at vi får noget for pengene. Dog er det aldeles urimeligt at andre, der måtte være uenig med mig, skal betale for et gode de ikke nyder.
  Det gælder desværre i en lang række sammenhænge.
  Som jeg plejer at sige til min konservative familie: “Privatiser kongehuset og send mig et girokort og et medlemsblad”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.