Join the Conversation

2 Comments

 1. Heh, den investering er mest af alt bemærkelsesværdig deri at den fortsætter ufortrødent årti efter årti, men nu er det jo heller ikke politikernes penge, som politikerne ødsler med.
  Men hold da op hvor ser jeg rødt, når jeg hører sådan en hyler som Lt. Peter Donohue. Tror den babysæl virkelig at ungdommen i dag er fuldstændig uvidende om heroin (og andre rusmidler/medicin) fordi politikerne har glemt at “sende de rigtige signaler”?
  Det meste af det han ser, er skader af forbuddet – de er afledt af den regeringsmæssige intervention.
  1. Troværdigheden er i bund pga. fadæsen med cannabis, der objektivt er et af de sikreste rusmidler i verden. Med så eklatant en løgn er det kun naturligt at man mistror regeringen, hvis den taler om ditto “faaaarligt heroin”.
  2. Overdoser sker normalt når folk får stoffer af ukendt potens, eller hvis de mod deres vilje er blevet afvænnet (f.eks. som når folk i fængslet vælger afvænning for at opnå privilegier eller slippe væk fra stærke fanger, eller hvor der er tale om behandlingsdomme med ultimatummet “gå i behandling eller i fængsel”).
  3. Samtidig glimrer USA med deres eksplicitte forbud mod Naloxone (Narcan, Narcanti). Denne modgift mod opioder kan redde enhver fra enhver overdosis. Det amerikanske forbud mod rent injektionsudstyr (og selv visse rygegrejer til cannabis) er også med til at gøre ondt værre.
  4. Samtidig forudsiger enhver økonomisk teori at de farligere doseringsmetoder som injektion vil vinde frem, da det er langt mere effektivt end rygning eller oral indtagelse.
  Som en lille krølle er det interessant at bemærke, at man i nazi-Tyskland under krigen gik meget op i at holde toiletter og lignende i en fuldstændig klam tilstand, da det var med til at dehumanisere jøderne og lissom gøre det lidt mere let at behandle dem, som de nu gjorde.
  Heroin er måske noget lort, men at det ligefrem er så vigtigt for samfundet at SIKRE at folk tager skade af det … se det er lumsk politik.

 2. Heh, den investering er mest af alt bemærkelsesværdig deri at den fortsætter ufortrødent årti efter årti, men nu er det jo heller ikke politikernes penge, som politikerne ødsler med.
  Men hold da op hvor ser jeg rødt, når jeg hører sådan en hyler som Lt. Peter Donohue. Tror den babysæl virkelig at ungdommen i dag er fuldstændig uvidende om heroin (og andre rusmidler/medicin) fordi politikerne har glemt at “sende de rigtige signaler”?
  Det meste af det han ser, er skader af forbuddet – de er afledt af den regeringsmæssige intervention.
  1. Troværdigheden er i bund pga. fadæsen med cannabis, der objektivt er et af de sikreste rusmidler i verden. Med så eklatant en løgn er det kun naturligt at man mistror regeringen, hvis den taler om ditto “faaaarligt heroin”.
  2. Overdoser sker normalt når folk får stoffer af ukendt potens, eller hvis de mod deres vilje er blevet afvænnet (f.eks. som når folk i fængslet vælger afvænning for at opnå privilegier eller slippe væk fra stærke fanger, eller hvor der er tale om behandlingsdomme med ultimatummet “gå i behandling eller i fængsel”).
  3. Samtidig glimrer USA med deres eksplicitte forbud mod Naloxone (Narcan, Narcanti). Denne modgift mod opioder kan redde enhver fra enhver overdosis. Det amerikanske forbud mod rent injektionsudstyr (og selv visse rygegrejer til cannabis) er også med til at gøre ondt værre.
  4. Samtidig forudsiger enhver økonomisk teori at de farligere doseringsmetoder som injektion vil vinde frem, da det er langt mere effektivt end rygning eller oral indtagelse.
  Som en lille krølle er det interessant at bemærke, at man i nazi-Tyskland under krigen gik meget op i at holde toiletter og lignende i en fuldstændig klam tilstand, da det var med til at dehumanisere jøderne og lissom gøre det lidt mere let at behandle dem, som de nu gjorde.
  Heroin er måske noget lort, men at det ligefrem er så vigtigt for samfundet at SIKRE at folk tager skade af det … se det er lumsk politik.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.