Med lavere takster til privathospitalerne har de Konservative gjort det sværere for danske patienter at undgå ventelisterne i det offentlige. Det problem skulle Bendt Bendtsen heldigvis ikke døje med, da den tidligere konservative leder og nuværende spidskandidat til Europa-Parlamentet sprang en ni måneder lang venteliste over for at få foretaget en hjerteoperation på Skejby Sygehus. B.T. har i en uge forgæves forsøgt at Bendt Bendtsen til at forklare, hvorfor han skulle foran i operationskøen.
Opdateret, 22.55: “Bendt Bendtsen har adskillige gange overfor mig givet udtryk for, at han ikke ønskede særbehandling i forhold til andre patienter,” siger Anders Kirstein Pedersen, der udførte operationen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.