Lovens lange, vaselineindsmurte arm

Indenfor de sidste uger har politiet ransaget 54-årige Sidi Nour-Eddines café og keramikbutik på Nørrebro tre gange. Ingen af gangene havde politiet en ransagningskendelse, og ransagningerne afslørede ingen ulovligheder. Under den tredje ransagning blev ejer og cafégæster taget med ud på toilettet og beordret til at smide tøjet, hvorefter de fik foretaget en endetarmsundersøgelse.

Formand for Politiforbundet, Peter Ibsen, beklager, hvis der “i et enkelt tilfælde sker en fejl derude”. “Men det er lidt svært med den ene hånd at sige, at nu vil vi det her bandeuvæsen til livs – og når politiet så griber ind og går lidt hårdhændet til det, så er det også et problem,” siger han til DR Online.

Det er i øvrigt ikke første gang, at københavnske betjente har misbrugt deres magtbeføjelser til at rage uskyldige borgere under bæltestedet.

Opdatering: Flere endetarmsundersøgelser af uskyldige borgere.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password