Se her! Vore svenske brødre og søstre

hos Tankesmedjen Timbro Syd afholder arrangementer i Malmö og Lund med frihedsorienteret indhold, noget i retning af CEPOS. De har blændende interessante foredragsholdere. Der går tog 3 gange i timen. http://www.timbro.se/ Se under “Evenemang”, bl. a. disse begivenheder: 14/4 Valde dagspressen sida i Gazakriget? 14/4 Releasekväll i Lund: En annorlunda historia 15/4 Samhällets stöttepelare Företagare […]

hos Tankesmedjen Timbro Syd afholder arrangementer i Malmö og Lund med frihedsorienteret indhold, noget i retning af CEPOS. De har blændende interessante foredragsholdere. Der går tog 3 gange i timen.

http://www.timbro.se/

Se under “Evenemang”, bl. a. disse begivenheder:

14/4 Valde dagspressen sida i Gazakriget?

14/4 Releasekväll i Lund: En annorlunda historia

15/4 Samhällets stöttepelare
Företagare som goda medborgare

16/4 Gör ingen skada!
Biståndets hippokratiska ed

20/4 Debatt: Kampen om kapitalismen

21/4 Seminarium: Plötsligt vill alla ha integritet

22/4 Frihetlig stadsvandring

23/4 Vilket begrepp avgör valet 2010, och vilken roll spelar friheten?

MER >>

0 comments

Sign In

Reset Your Password