“Der er ingen tvivl om, at filmbranchen mangler historier, der er fortalt fra samfundets top. Historier der tør se på verden fra et anden perspektiv, end den lille mand, der er i kamp mod systemet. Den historie er set. Ligeledes er der noget om snakken, når der i Danmark i tiden debatteres, om ikke det stort set alle historier bliver fortalt fra samme ideologiske platform. Der er en ensretning, som ikke klæder. Vi har brug for historier, der tager udgangpunkt, hvor borgerne er, og de er absolut ikke alle sammen iført en rose i knaphullet på valgdagen.”
Søren Høys blog på JP

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det er jo sjovt nok. Når der er film, der fortæller succeshistorier, også når det er den lille mands kamp mod systemet, så bliver de anset for at være platte. Se bare Pursuit of Happyness f.eks. Det er vedtaget, at det er godt og “nuanceret” hvis det er en film der glorificerer dårlig opførsel, eller udpensler hvor synd det er for en eller anden ubehagelig taber. Film med folk der kæmper for at gøre noget godt med deres liv er overfladiske og latterlige. Suk.

  2. Det er jo sjovt nok. Når der er film, der fortæller succeshistorier, også når det er den lille mands kamp mod systemet, så bliver de anset for at være platte. Se bare Pursuit of Happyness f.eks. Det er vedtaget, at det er godt og “nuanceret” hvis det er en film der glorificerer dårlig opførsel, eller udpensler hvor synd det er for en eller anden ubehagelig taber. Film med folk der kæmper for at gøre noget godt med deres liv er overfladiske og latterlige. Suk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.