Under G20 mødet diskuteres der hæftigt om hvordan man kan undgå at folk søger i skattely. http://politiken.dk/erhverv/article683407.ece  –  Det kunne være man skulle tage og joine demostranterne i Londons gader disse dage.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Tja, der er jo åbenbart ikke meget sjov ved at sanktionere Iran og Nordkorea mere, så må man jo gå efter det næstbedste mål. At Schweiz og Monaco er kæmpe trusler mod hele den vestlige verden, kan der da vist ikke være nogen tvivl om…

  2. Tja, der er jo åbenbart ikke meget sjov ved at sanktionere Iran og Nordkorea mere, så må man jo gå efter det næstbedste mål. At Schweiz og Monaco er kæmpe trusler mod hele den vestlige verden, kan der da vist ikke være nogen tvivl om…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.