Man skal godt nok have mistet jordforbindelsen for at kalde én af de største centralplanlæggere gennem tiderne for markedets ypperstepræst.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Desværre ikke. Manden HAR jo tilhørt en af de grupperinger, der findes i vores ende af spekteret, han kalder sig selv en “libertarian republican” og har lavet bøger sammen med Rand om hvorfor guldstandard og laissez-faire er en god ting. Af samme grund er der også en af hans artikler her på sitet. At han de senere år har fået skældud af både objektivister og østrigere er svært at se, hvis man ikke færdes i de miljøer (og det gør de fleste jo ikke). Der er rent faktisk grund til, at mange kan tro, at Greenspan viser, hvordan laissez-faire-økonomer får magt som de har agt og får lov at bekende kulør. Det gør ham bare til en endnu større idiot.

  2. Desværre ikke. Manden HAR jo tilhørt en af de grupperinger, der findes i vores ende af spekteret, han kalder sig selv en “libertarian republican” og har lavet bøger sammen med Rand om hvorfor guldstandard og laissez-faire er en god ting. Af samme grund er der også en af hans artikler her på sitet. At han de senere år har fået skældud af både objektivister og østrigere er svært at se, hvis man ikke færdes i de miljøer (og det gør de fleste jo ikke). Der er rent faktisk grund til, at mange kan tro, at Greenspan viser, hvordan laissez-faire-økonomer får magt som de har agt og får lov at bekende kulør. Det gør ham bare til en endnu større idiot.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.