Det er usympatisk at hæve skatter og afgifter i jordklodens hårdest beskattede land. Men det bliver lidt lettere at bære, når det ikke går ud over én selv, og når de, der beskattes mere, er dem, der får flest goder fra skatteyderne. Det er lejerne i det asociale boligbyggeri, der skal til at betale 1.500 kr/år mere i moms, et for dem helt ukendt begreb.
Lejerne i de asociale boliger får for det første betalt 40% af lejlighederne af husejerne, desuden er de garanteret en meget lav lejestigning, uanset, hvordan det end går med økonomien, garantien betales af husejerne, og dertil betaler de hverken moms af grunden, skat af grunden, ejendomsskat eller skat af lejeværdi. Oveni kan de få vedligeholdt deres opgange m. v. af byfornyelsespenge, betalt af husejerne.
Det har naturligvis også ført til, at disse lejere har ca. 30% større boliger end folk, der selv har købt sine boliger for egne, beskattede penge.
De får heller ikke bøder af kommunen, selv om de aldrig står op kl. 6 for at rydde fortovet for sne og is før kl. 07.00, også om søndagen, og ingen af dem får en bøde for ikke at rydde sne kl. 21.45.
Nu er de ved at skide grønne grise af forargelse, selv om 80% af dem går på arbejde og har helt normale indkomster. De, der er mest forargede, er naturligvis de socialdemokratiske boligpampere, der har siddet på flæsket og snydt og bedraget lejerne i årevis. 
http://www.berlingske.dk/article/20090325/danmark/703250108/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.