Socialismens flagskib fejrer nye triumfer.

Socialismen er jo ren menneskekærlighed, der er omsat til praksis. Socialister er bedre mennesker end kapitalister og langt bedre end de grimme liberalister for slet ikke at snakke om ultraliberalisterne.

Uha-da-da! 

Så hvad er bedre end at være god mod andre, f. eks. afrikanerne, og at få de rige hvide europæere til at give penge til Afrika.

Så nu har socialismen igen vist sin uselviske godhed. Tvind har siden 1972 været forbilledet for venstrefløjen, der bl. a. pralede med selvforsyningen med kålrabi og elektricitet. Socialisterne i Tvind har samlet ind til Afrika, og søreme om ikke afrikanerne får hele 12% af alt de hundredevis af millioner, der bliver samlet ind. Resten går til Tvinds ledelse, som har det hårde arbejde med at holde alle de slavearbejdere i gang og indsamle alle millionerne år efter år. Slavearbejderne kan jo leve på en fin diæt af rådne madvarer, direkte fra containerne. Hvad brokker de sig over, de kan vælge mellem 4 menuer hver aften: Faktas, Nettos, Aldis og Lidls affald.  Alle slavearbejderne skal overvåges 24-7, så de ikke snakker med journalister.

Det er i sig selv en kæmpe indsats at organisere alt dette. Og så er Storbritanniens og Tysklands regeringer utilfredse….

http://www.dr.dk/Nyheder/AlleNyheder/#news31

0 comments

Sign In

Reset Your Password