Overlæge Claus Moe, en betontosse som vil forbyde privathospitaler

Ja, de elendige regionssygehuse duer ikke, så derfor skal de gode private hospitaler forbydes. Desværre lykkedes det for de klamme fagforeninger sidste år at strejke sig til at befolkningen skal påtvinges den elendigste behandling. 3/4 års ventetid på en øjenoperation for grå stær. Folk ligger på hospitalet i 3 dage med en blodprop i hjernen, før lægerne finder ud af, hvad de fejler, og først da kan de blive behandlet. Bent hansen, der fik 4 Gkr til 46 strålekanoner i 1999 til kræftbehandling, og som smed den ene milliard ud ad vinduet, så der kun blev købt 33 apparater. Ringkøbing sygehus, der kynisk lader en kvinde dø på parkeringspladsen.

Det er det her lort, vi skal tvinges til i stedet for at blive godt behandlet på et privathospital:

http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/2008/04/21/50-arig-kvinde-dde-foran-r/index.xml

Om betonblanderen her:

http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2009/03/16103507.htm

0 comments

Sign In

Reset Your Password