Liberator har været en tur i DR Byen for at tale om bl.a. demokrati. Det kom der dette resultat ud af.

Join the Conversation

31 Comments

 1. Fedt at lave en demokratibooster og så hive en ind, der vil afskaffe det. =)

 2. Fedt at lave en demokratibooster og så hive en ind, der vil afskaffe det. =)

 3. Det negative plusord Ultra-liberal kan godt irritere mig lidt, men eller et fint indslag.

 4. Det negative plusord Ultra-liberal kan godt irritere mig lidt, men eller et fint indslag.

 5. Er det i virkeligheden ikke en anelse forkert at sige at anarki (AnCap) ikke er demokrati? Jeg mener at demokrati må være noget mere end blot flertalvælde.
  Et folkestyre er vel et “system” hvor folket styre og jo højere grad folket selv bestemmer jo højere grad af folkestyre. Eller har jeg misset noget?
  I et Anarko-Kapitalistisk samfund, stemmer alle borgere jo konstant via de handlinger de foretager. Man tilvælger udbydere af services og producenter og fravælger andre. Denne mekanisme kan vel sammenlignes (omend den er ganske overlegen i forhold til) det system vi har i DK.
  I min verden handler demokrati først og fremmest om beskyttelse af rettigheder. Flertalsstyre (som ofte sættes lig med demokrati) kan aldrig blive en garant for retfærdighed.

 6. Er det i virkeligheden ikke en anelse forkert at sige at anarki (AnCap) ikke er demokrati? Jeg mener at demokrati må være noget mere end blot flertalvælde.
  Et folkestyre er vel et “system” hvor folket styre og jo højere grad folket selv bestemmer jo højere grad af folkestyre. Eller har jeg misset noget?
  I et Anarko-Kapitalistisk samfund, stemmer alle borgere jo konstant via de handlinger de foretager. Man tilvælger udbydere af services og producenter og fravælger andre. Denne mekanisme kan vel sammenlignes (omend den er ganske overlegen i forhold til) det system vi har i DK.
  I min verden handler demokrati først og fremmest om beskyttelse af rettigheder. Flertalsstyre (som ofte sættes lig med demokrati) kan aldrig blive en garant for retfærdighed.

 7. Jeg blev også selv en smule irriteret over, at de har skrevet “ultra-liberal” i indledningen – særligt når jeg allerede én gang har pointeret, at det gerne skulle ændres til “ideologisk liberal” eller ling. Resten er dog så fint, at jeg ikke ville gøre mere ud af den sag.

 8. Jeg blev også selv en smule irriteret over, at de har skrevet “ultra-liberal” i indledningen – særligt når jeg allerede én gang har pointeret, at det gerne skulle ændres til “ideologisk liberal” eller ling. Resten er dog så fint, at jeg ikke ville gøre mere ud af den sag.

 9. Super lækkert indslag!
  Ud over “ultra-liberal” så vil jeg lige pointere at du har RØDT tøj på!!
  Helt ærligt hvor er det lækre sorte slips henne? og ditto trøje?
  Kongeblå havde måske været nok men da ikke rødt!

 10. Super lækkert indslag!
  Ud over “ultra-liberal” så vil jeg lige pointere at du har RØDT tøj på!!
  Helt ærligt hvor er det lækre sorte slips henne? og ditto trøje?
  Kongeblå havde måske været nok men da ikke rødt!

 11. Super lækkert indslag!
  Ud over “ultra-liberal” så vil jeg lige pointere at du har RØDT tøj på!!
  Helt ærligt hvor er det lækre sorte slips henne? og ditto trøje?
  Kongeblå havde måske været nok men da ikke rødt!

 12. Hej, Erik!
  En flot promovering, du ar lavet.
  Mht. “ultraliberal”, så betegner det blot, at den, der siger ordet om andre, har det ligesom de straffefanger, der farer ud og begår et nyt, klodset indbrud, så de bliver opdaget og ryger i fængsel igen, fordi dét er det eneste sted, de har det godt.

 13. Hej, Erik!
  En flot promovering, du ar lavet.
  Mht. “ultraliberal”, så betegner det blot, at den, der siger ordet om andre, har det ligesom de straffefanger, der farer ud og begår et nyt, klodset indbrud, så de bliver opdaget og ryger i fængsel igen, fordi dét er det eneste sted, de har det godt.

 14. Kære Erik Kofoed
  Du ser venlig og imødekommende ud, men der er da ikke meget kød på det ben, det er fint når unge mennesker ønsker at tale; men hvad vil du helt konkret stille op med alle de mennesker, som ikke kan tale sig til rette, men begår vold, og hvordan vil du beskytte ejendomsretten?
  Endelig, så udgør det vel et reelt problem at Danmark er en lille provins, som stort set ikke vil kunne have indflydelse på noget afgørende; globaliseringen dikterer mindst ligeså meget, som den sætter fri.
  For at blive taget alvorligt, kunne det vel være en ide, at fokusere på argumenter mod den samfundsnedbrydende indkomstskat.

 15. Kære Erik Kofoed
  Du ser venlig og imødekommende ud, men der er da ikke meget kød på det ben, det er fint når unge mennesker ønsker at tale; men hvad vil du helt konkret stille op med alle de mennesker, som ikke kan tale sig til rette, men begår vold, og hvordan vil du beskytte ejendomsretten?
  Endelig, så udgør det vel et reelt problem at Danmark er en lille provins, som stort set ikke vil kunne have indflydelse på noget afgørende; globaliseringen dikterer mindst ligeså meget, som den sætter fri.
  For at blive taget alvorligt, kunne det vel være en ide, at fokusere på argumenter mod den samfundsnedbrydende indkomstskat.

 16. @ Lucky Libertas
  Erik kaster jo bare hovedemnerne på bordet. Hvis han nu havde haft 60 min, så kunne han gå mere i dybden med punkterne. Men på 2-3 min, der handler det bare om at kaste hovedpunkterne op, så det kan fange folks interesse, og de så selv kan klikke herind på liberator.dk og få stillet deres nysgerighed…. Og forhåbentlig se lyset 🙂
  Mvh

 17. @ Lucky Libertas
  Erik kaster jo bare hovedemnerne på bordet. Hvis han nu havde haft 60 min, så kunne han gå mere i dybden med punkterne. Men på 2-3 min, der handler det bare om at kaste hovedpunkterne op, så det kan fange folks interesse, og de så selv kan klikke herind på liberator.dk og få stillet deres nysgerighed…. Og forhåbentlig se lyset 🙂
  Mvh

 18. @ Lucky Libertas
  Erik kaster jo bare hovedemnerne på bordet. Hvis han nu havde haft 60 min, så kunne han gå mere i dybden med punkterne. Men på 2-3 min, der handler det bare om at kaste hovedpunkterne op, så det kan fange folks interesse, og de så selv kan klikke herind på liberator.dk og få stillet deres nysgerighed…. Og forhåbentlig se lyset 🙂
  Mvh

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.