Kongen af Afrika lader meddele, at det er din skyld.

Stod du op i morges? Tog du et bad? I opvarmet drikkevand? Tog du nyvasket tøj på? Drak du varm kaffe, brygget af drikkevand? Drak du et glas mælk? Spiste du en ostemad? Kørte du i bil på arbejde? Arbejdede du i et opvarmet kontor? I elektrisk lys? Tager du telefonen? Tændte du din PC? Kører du hjem i aften? Er dit hus lunt indendøre, når du kommer hjem? Skal du have varm aftensmad? Oksebøf? Vil du tænde dit TV og evt se en DVD-film?

Nå, men det var da godt, for ellers var der jo ikke penge til de abnorme skatter og afgifter, der betaler lønnen for Kongen af Afrika, Hans Majestæt Christian Friis Bach fra den såkaldte “Folkekirkens Nødhjælp”, som i øvrigt ikke har noget med Folkekirken at gøre. Han har lige været ude at flyve helt ned til nogle øer i Det Indiske Ocean, som er ved at blive oversvømmet, fordi folk flyver for meget. Han har også lige fløjet over og besøgt nogle mennesker i Bangla Desh, som åbenbart også har det svært, fordi folk flyver alt for meget.

Og det er din skyld alt sammen.

Ikke et ord om Mugabe, Arap-Moi, Kim Jong-Il, Fidel Castro, Hugo Chavez eller alle de andre socialister, der driver deres befolkninger til at dø af sult.

Nyd denne neoindremissionske miljøkomiker, som vil løse ovennævnte problemer.

Kongen af Afrika mener, at når mange siger det samme, er det rigtigt. Det fås sjældent mere klart, siden Christian Bartholdy kom med sine svovlprædikener, også i Statsradiofonien.

http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2009/03/09174517.htm

0 comments

Sign In

Reset Your Password