Er du træt af politik? Kom og hør om en vej til et friere samfund, der ikke kræver 90 mandater, men blot en lille dedikeret gruppe mennesker.
Liberator.dk og CEPOS inviterer til foredrag med Patri Friedman, som er direktør for The Seasteading Institute. Organisationen modtog sidste år en donation på en halv million dollars til at arbejde for etableringen af uafhængige flydende byer i internationalt farvand, hvor der kan eksperimenteres med forskellige politiske strukturer. Han vil fortælle, hvorfor han mener, det er en god idé, og hvordan instituttet har tænkt sig at realisere det.
Endvidere vil Friedman komme ind på, hvorfor det endnu ikke er lykkedes for liberale at reformere staten til det bedre, og hvordan han mener, der kan ageres mere effektivt for at opnå et frit samfund i vores livstid.
Patri Friedman har en bachelorgrad i matematik fra Harvey Mudd College, en master i datalogi fra Stanford University samt en MBA fra Cardean University. I 2008 forlod han sin stilling hos Google for at grundlægge The Seasteading Institute. Chicago-økonomerne David og Milton Friedman er henholdsvis Patris far og farfar.
Tid: Søndag d. 5. april kl. 16.
Sted: CEPOS, Landgreven 3, 3. sal, 1301 København K (tæt ved Kgs. Nytorv)
Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.
Tilmeld dig her
Facebook event
Introduktion til seasteading
Wired artikel

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.