Man tror, det er løgn, men nu vil TV2 Østjylland have penge fra kommunerne for at rapportere om valgkampen til kommunal- og regionsvalgene i 2009.
Man ser det for sig.
Borgmestre vil stjæle gigantsummer fra skatteyderne til at betale TV2 Østjylland for at de kan fremstå som de topgejlede svin, der fremvises på dyrskuerne med lange, flotte øjenvipper. 
Sagesløse vælgere, der aften efter aften bringes til brækpunktet af korrupte, løgnagtige kommunalpolitikere.
Luk dog det elendige TV2 og sælg stumperne, før det koster os flere penge.
http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Nyheder/AarhusBy/2009/02/19/065722.htm?rss=true&regional

Join the Conversation

8 Comments

  1. Nu har TV2 Østjylland jo også alle dage været en omgang praktikant-tv, der helst rapporterer om AGF’s op- og nedture (mest det sidste), så det kan da ikke undre, at de vil have ekstra penge for at lave et reelt program…

  2. Nu har TV2 Østjylland jo også alle dage været en omgang praktikant-tv, der helst rapporterer om AGF’s op- og nedture (mest det sidste), så det kan da ikke undre, at de vil have ekstra penge for at lave et reelt program…

  3. man ser det for sig, hvordan DF kan betale sig til sendefladen.
    Det her lugter langt væk af såkaldte luderannoncer, den slags annoncer ofte for kosttilskud, astrologi og naturmedicin, hvor det ligner en reel artikel i bladet, bortset fra at der med små typer nederst står at der er tale om en reklame.

  4. man ser det for sig, hvordan DF kan betale sig til sendefladen.
    Det her lugter langt væk af såkaldte luderannoncer, den slags annoncer ofte for kosttilskud, astrologi og naturmedicin, hvor det ligner en reel artikel i bladet, bortset fra at der med små typer nederst står at der er tale om en reklame.

  5. … men så igen, det kan vel ikke undre, eftersom mindst halvdelen af de danske “nyheder” er feel-good (og i AGF og Næstveds tilfælde, not-so-good) historier, uden nogen egentlig nyhedsværdi. Hver gang jeg ser TV-Avisen på DR, bliver jeg målløs over, at de virkelig ikke kan finde på noget bedre at lave indslag om. Hvis der intet sker i Danmark (som så ofte før), så lav da for pokker et indslag om noget, der er sket i udlandet. Med 6 milliarder mennesker må der da være en overskrift et eller andet sted på planeten.

  6. … men så igen, det kan vel ikke undre, eftersom mindst halvdelen af de danske “nyheder” er feel-good (og i AGF og Næstveds tilfælde, not-so-good) historier, uden nogen egentlig nyhedsværdi. Hver gang jeg ser TV-Avisen på DR, bliver jeg målløs over, at de virkelig ikke kan finde på noget bedre at lave indslag om. Hvis der intet sker i Danmark (som så ofte før), så lav da for pokker et indslag om noget, der er sket i udlandet. Med 6 milliarder mennesker må der da være en overskrift et eller andet sted på planeten.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.