Join the Conversation

8 Comments

 1. Ja, det står rigtig skidt til med den danske forståelse af (liberal) økonomi. Vægtklasser, som Barro har ikke fundet ind under de grønne lamper. Vi bor i en andedam, hvor ænderne end ikke kan google, og få noget ud af det.
  Mit ældste barn, på første universitetsår, er mere med, end mangen “fessor”, og har mere tid til at læse, hele bøger, også Barro.

 2. Ja, det står rigtig skidt til med den danske forståelse af (liberal) økonomi. Vægtklasser, som Barro har ikke fundet ind under de grønne lamper. Vi bor i en andedam, hvor ænderne end ikke kan google, og få noget ud af det.
  Mit ældste barn, på første universitetsår, er mere med, end mangen “fessor”, og har mere tid til at læse, hele bøger, også Barro.

 3. Nu bliver der jo også udelukkende undervist i Keynesiansk økonomi (i hvert fald på Handelshøjskolen i Århus), og hvis man spørger dem om, hvordan vi alle bliver rigere af, at politikkerne beskatter med den ene hånd og forbruger med den anden, får man ingen klare svar…

 4. Nu bliver der jo også udelukkende undervist i Keynesiansk økonomi (i hvert fald på Handelshøjskolen i Århus), og hvis man spørger dem om, hvordan vi alle bliver rigere af, at politikkerne beskatter med den ene hånd og forbruger med den anden, får man ingen klare svar…

 5. En fremragende analyse af krisens videre forløb kan findes her: http://epn.dk/okonomi2/article1609494.ece
  Overskriften er “Astrolog: Beklager, krisen er ikke slut.”
  Hvor er jeg lykkelig for, at de danske medier laver opsøgende journalistik, og selv sætter Christian Borup stævne – det beviser da i hvert fald, at de prioriterer rigtigt, når de i stedet kunne have snakket med politikere, der må anses for at have nogenlunde lige så meget indsigt (eller mindre; hr. Borup har jo Pluto mv. til hjælp).

 6. En fremragende analyse af krisens videre forløb kan findes her: http://epn.dk/okonomi2/article1609494.ece
  Overskriften er “Astrolog: Beklager, krisen er ikke slut.”
  Hvor er jeg lykkelig for, at de danske medier laver opsøgende journalistik, og selv sætter Christian Borup stævne – det beviser da i hvert fald, at de prioriterer rigtigt, når de i stedet kunne have snakket med politikere, der må anses for at have nogenlunde lige så meget indsigt (eller mindre; hr. Borup har jo Pluto mv. til hjælp).

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.