Staten vil som bekendt hælde 600 Mkr i statens luftfartsselskab, SAS, selv om SAS kun er 7 kroner og 45 øre værd. Det er, hvad Lufthansa kan få det for. De 600 Mkr er bare dråber i havet. Af denne nye artikel om foretagendet
http://epn.dk/brancher/transport/luft/article1603597.ece
kan man forstå, at når græske, østrigske og italienske skatteydere er tvunget til at hælde milliarder af € i deres statsflyselskaber, så skal danske, svenske og norske skatteydere naturligvis tvinges til at hælde milliarder i SAS. SAS’s behov er jo ikke 600 Mkr/år. Det er 5 Gkr/år som underskuddet 2008. 5 Gkr/år er, hvad DSB får hvert år, så hvorfor skal SAS dog have mindre? Så kan sunde foretagender bare lukke, det er jo regeringens holdning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.