Nu vil vi alle (…) være (mere) altrusitiske og selvofrende.

»Den generelle forskydelse i tidsånden går lige nu fra fokus på individualitet til fællesskabet. Det er i virkeligheden vores fremragende evne til at gøre en dyd af nødvendigheden. Når alle de dagsordensættende »smart guys« er gået konkurs med deres ego-projekter, bliver det moderne at være sammen igen. Virkeligheden omkring os nødvendiggør, at vi er lidt mere hensyntagende,« siger Poul Erik Jakobsen fra det danske konsulent- og trendbureau, PEJ-gruppen.

Generation Gi’ er den nye megatrend | Fri

Poul Erik Jakobsen må være Danmarks svar på Ellsworth M. Toohey

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.