.. så må dobbeltmoral være dobbelt så godt. Tidligere tordnede hun mod spekulanter og kapitalister. Nu scorer hun selv kassen: Rosenkrantz-Theil scorer 150.000

Join the Conversation

10 Comments

 1. Økonomistuderende bør ikke sluge Ekstrabladets overskrifter råt. Selv for økonomer er 7,24 % på 3-4 år vel et stykke vej fra at “score kassen”.

 2. Økonomistuderende bør ikke sluge Ekstrabladets overskrifter råt. Selv for økonomer er 7,24 % på 3-4 år vel et stykke vej fra at “score kassen”.

 3. Det er i og for sig ligegyldigt, hvor mange penge hun egentlig har tjent, eller hvor stor forrentningen har været. Sagen er, at hun tidligere har kæmpet med næb og klør for at brandbeskatte gevinster ved hussalg, mens hun nu gladeligt selv scorer en fed check. Det er da hyklerisk.

 4. Det er i og for sig ligegyldigt, hvor mange penge hun egentlig har tjent, eller hvor stor forrentningen har været. Sagen er, at hun tidligere har kæmpet med næb og klør for at brandbeskatte gevinster ved hussalg, mens hun nu gladeligt selv scorer en fed check. Det er da hyklerisk.

 5. @Eric Bentzen
  Nej, 7,24 på 3 år er ikke specielt godt, men når man ser på det københavnske boligmarket over det sidste 1-1½ er det vidst meget godt. Havde hun havde solgt for 1 år siden kunne forrentningen vel have været en 10-15%…

 6. @Eric Bentzen
  Nej, 7,24 på 3 år er ikke specielt godt, men når man ser på det københavnske boligmarket over det sidste 1-1½ er det vidst meget godt. Havde hun havde solgt for 1 år siden kunne forrentningen vel have været en 10-15%…

 7. Hun er gået fallit ved at tjene penge på ejendomsspekulation.
  Moralsk fallit.

 8. Hun er gået fallit ved at tjene penge på ejendomsspekulation.
  Moralsk fallit.

 9. Det er peanuts. For ca. 6-7 år siden scorede hun en million på en anden lejlighed i hovedstaden. Check arkiverne, du kan sikkert finde en artikel om det. Dengang var hun stadig Ø-so, og bedyrede sin uskyld med, at hun blot var et offer for kapitalismen. Men – når man har haft 1 mio. kr. i arbejdsfri indkomst, så giver det også lidt bedre fritid til at gå og prædike marxisme.

 10. Det er peanuts. For ca. 6-7 år siden scorede hun en million på en anden lejlighed i hovedstaden. Check arkiverne, du kan sikkert finde en artikel om det. Dengang var hun stadig Ø-so, og bedyrede sin uskyld med, at hun blot var et offer for kapitalismen. Men – når man har haft 1 mio. kr. i arbejdsfri indkomst, så giver det også lidt bedre fritid til at gå og prædike marxisme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.