Yep! Den gammelkommunistiske stalinist, fhv. skatteminister Carsten Koch, har endelig fået et magtmiddel til at udrydde de selvejende landmænd i Danmark, en altødelæggende, såkaldt miljøafgift, på køers vejrtrækning. :http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-20321679.html
Det vil naturligvis opfylde Kochs hedeste drømme om at totalklientificere befolkningen. Når man kan knuse dansk landbrug, kan man naturligvis også knuse resten af dansk erhvervsliv. Nu bliver landmændene nødt til at flytte til udlandet med deres køer.
Kommunister har jo aldrig kunnet tage, at folk, der ejer deres jord og ejer deres egne forretninger og virksomheder, har succes og er langt mere effektive end offentligt ansatte, der ikke har samme høje engagement i deres virke, og hvis arbejdsplads består, uanset om der er behov for den eller ej. I alle socialistlande er der derfor varemangel på alt. 
Carsten Koch begyndte sin forfærdende mishandling af civilbefolkningen som skatteminister i Nyrups regering, han var efterfølger efter skattegalningen Stavad, og Koch sagde dengang, at han ville forbyde almindelige mennesker, der bor til leje, at købe et sommerhus, for det er springbrættet til at købe et hus, og når alle mennesker bliver husejere, vil de ikke have med socialdemokraterne at gøre.
Monrad og Rislund har gjort Carsten Koch berømt for sokkerne, “Koch’s sokker”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.