DDR sender nogle totalitære propagandaprogrammer, pakket ind som reportager fra hverdagsdanskernes hjem, hvor en Peter ingemann tage ud og fortæller disse sagesløse danskere, hvor slemme, slemme, de er. Altså, de tager et brusebad, ikke. I kender disse sæbedunstende miljøforbrydere, man møder i toget hver dag, og de har endda kørt i bil til stationen. Føj. Og så bader de endda i varmt vand!
DDR påstår, der er vandmangel her i landet. Det er lodret løgn. Der er særdeles meget drikkevand i Danmark, mere end nogensinde. Skulle der være kommet lidt kemikalier fra et sygehus eller fra en kommunal gasværksgrund i det, kan det renses for mindre end 1/10 af de nuærende vandafgifter.
Peter Ingemann og hans propagandasjak går ind og checker folks køleskabe, og grafikidioterne fra illustrationsafdelingen har været på overarbejde for at klistre tosse-labels hen over forbryderne ind i videoen.
Ikke en eneste sinke kan være i tvivl om, at DDRs agenter er gode, og at ganske almindelige mennesker er dybt kriminelle, når vi står op, tager et varmt bad, drikker varm kaffe, kører i bil til stationen, tager toget, arbejder på et varmt, velbelyst kontor, og tager hjem igen, hvor den varme aftensmad er en kødret!
http://dr.dk/TV/20080111094821.htm

Join the Conversation

5 Comments

  1. Hvad er det dog, der foregår på tv? Jeg er i hvert fald glad for, at jeg ikke har et. Men hvor længe vil I blive ved med at finde jer i det?

  2. Hvad er det dog, der foregår på tv? Jeg er i hvert fald glad for, at jeg ikke har et. Men hvor længe vil I blive ved med at finde jer i det?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.