Man taler om bankers og private firmaers grådighed. Det er for intet at regne statsansattes griskhed. Nu garanterer de, at hvis politikerne giver 40 Gkr. ekstra til hospitalerne i Danmark, vil de til genæld lave for 80 Gkr. skandale.
Mon hospitalerne er bedre drevne end DSB?
Arriva siger om DSB, at Arriva kan køre DSBs passagerer  for 1/4 af hvad det koster i  dag med DSB. Arriva kan køre DSBs ture til ½ billetpris uden de 6 Gkr., DSB får fra skatteyderne hvert år, år efter år, og som udgør halvdelen af DBs omsætning.
Det er helt sikkert, at det kommer til at koste langt over 80 Gkr., og derfor er det langt bedre at privatisere hospitalerne og at lade pengene følge patienten.
Stop blodsugerne! Starve the beast!
http://www.berlingske.dk/article/20090208/danmark/109220131/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.