Posted inLynblog

Information beretter: Incitamenter virker

Offentligt ansatte speciallæger skal aflevere 40 pct. af deres honorar, når omsætningen når over en hvis grænse. Det får speciallægerne til at søge over i den private sektor, beretter Information, der er bekymret for lægemanglen i det offentlige. Gad vide om topskatten, hvor man også tvinges til at aflevere en større bid af lønningschecken, når man tjener over en hvis grænse, har en lignende effekt på arbejdsudbuddet?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Posted inLynblog

Information beretter: Incitamenter virker

Offentligt ansatte speciallæger skal aflevere 40 pct. af deres honorar, når omsætningen når over en hvis grænse. Det får speciallægerne til at søge over i den private sektor, beretter Information, der er bekymret for lægemanglen i det offentlige. Gad vide om topskatten, hvor man også tvinges til at aflevere en større bid af lønningschecken, når man tjener over en hvis grænse, har en lignende effekt på arbejdsudbuddet?

Leave a comment

Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.