Disse farlige kvinder i hyggeklubberne har kun én ting i hovedet: at slå deres medmennesker ihjel med en kringle! Det er det rene Hercule Poirot. Så er det også, at Henning J. Knudsen slår til og smadrer hyggen. Ingen hygge, så længe Henning opdager det.
“…..- Det er ganske korrekt, at damerne i Idestrup har fået forbud mod at tage hjemmebag med i frivillighuset. For reglerne er ganske klare: Man må ikke distribuere mad til offentligheden, der er lavet på et ikke godkendt sted. Det betyder, at bankospil ikke må byde på hjemmebagt kage, at kirkerne ikke må byde på hjemmelavede frikadeller, og man ved spejdernes loppemarked ikke må servere snobrød, hvor dejen er lavet i private køkkener, forklarer han………”, mens han langsomt tænker: “Make my day, punk!”
Mere om forbryderreden på Lolland her:
http://www.fri-villig.dk/lidt-om-os/
Mere om statsmagtens modige angreb på kagemorderne her:
https://eavis.folketidende.dk/index.php?s=1807&p=28618&a=89390&uid=3f2057ff4897649bc896e05636434f60
Tænk, hvis nu statsmagten rent faktisk koncentrerede sig om kontrol af fødevarerne, om de er i orden eller ej. Men nej, der er langt lettere at forbyde alt, så slipper Henning J. Knudsen og hans flisetællere for det hårde arbejde med at tænke sig om. Det er jo dét her, der menes med en velfærdsstat.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.