De forfærdelige kvinder i Statsforvaltningerne har igen smadret en 5 personers familie og kørt en ansvarlig far ud i desperation, så han i dag er nødt til at flygte med sine børn, hvis han overhovedet skal have mulighed for at se dem i de næste knapt 18 år.
Der står, at loven er lige for alle. Statsforvaltningerne begår derfor ulovligt magtmisbrug, når de helt automatisk tildeler børnene til kvinderne, og når de helt automatisk afskærer faderen fra at se sine egne børn.
Statsforvaltningerne er ligesom myndighederne i Saudi-Arabien. Her er det bare kvinderne, der har hals- og håndsret over familien, men de korrupte kællinger er altså heller ikke kommet længere i deres åndelige udvikling end år 632. Det er synd for børnene og det er synd for fædrene.
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-20180003.html

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.