Denne gang ikke af privathospitaler, der behandler patienterne, og som endda behandler patienterne ordentligt. Nej, der er tale om grov og ublu konkurrence fra Kirken Ny Livskvalitet i Nykøbing Falster.
“…..Parret fortalte om Gud og mirakler, og der var også mirakler på menuen. En kvinde mærkede forbedring i sit gigtplagede knæ. En blev fri for skuldersmerter, og flere med rygsmerter fik det også bedre….”
Vi kan se for os Bent Hansen rotere, så Viborg bliver rødglødende!
– Til næste år kommer de og kan kurere endnu flere lidelser, det er en katastrofe for regionerne, for det kommer til at koste penge!, som han altid jamrer.
Mere her: http://eavis.folketidende.dk/index.php?alias=DK-LFF&s=1790&p=28405

Join the Conversation

4 Comments

  1. Lige nu kører der en sag i Tennessee, hvor en mor, Mrs Crank (sic), er anklaget for sin datters død ved at have valgt spirituel behandling for datterens knoglekræft frem for medicinsk. Sagen er yderligere interessant derved, at den spirituelle behandling ikke foregik inden for rammerne af en anerkendt kirke, men en angiveligt kultisk forsamling,som dog vist er af en vis kristen observans. I Tennessee er det lovligt at fravælge medicinsk behandling til fordel for spirituel. Kristeligt Dagblad har nyheden fra knoxnews.com.
    Som Gustav Wied skrev til tonerne af rådhusklokkerne i Kbh. : “Herre, se i nåde ned til den hele redelighed.” (Dansemus).

  2. Lige nu kører der en sag i Tennessee, hvor en mor, Mrs Crank (sic), er anklaget for sin datters død ved at have valgt spirituel behandling for datterens knoglekræft frem for medicinsk. Sagen er yderligere interessant derved, at den spirituelle behandling ikke foregik inden for rammerne af en anerkendt kirke, men en angiveligt kultisk forsamling,som dog vist er af en vis kristen observans. I Tennessee er det lovligt at fravælge medicinsk behandling til fordel for spirituel. Kristeligt Dagblad har nyheden fra knoxnews.com.
    Som Gustav Wied skrev til tonerne af rådhusklokkerne i Kbh. : “Herre, se i nåde ned til den hele redelighed.” (Dansemus).

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.