Den er helt gal for Danmarks største kriminelle organisation, SKAT. Igen er lederen af smuglerikontrollen hos Skat i Syddanmark, Kaj Andersen, igang med at overtræde lovgivningen for Det Indre Marked, som vi stemte ja til i februar 1986 med virkning fra 1. januar 1993.
Det Indre Marked skulle betyde FRI bevægelighed over EUs indre grænser for varer, personer, tjenesteydelser og apital. Lige siden har toldsvin som Kaj Andersen og hans medgerningsmand, afdelingsleder Knud B. Nielsen fra Punktafgiftscenter Midtjylland på despotisk vis begået enhver forbrydelse for at hindre os borgere i at benytte os af vore rettigheder.
Hvad de friske fyre har hentet til deres venner på handelsskolen, 1.200 dåseøl, 860 flasker alkoholsodavand og 10 flasker spiritus, er mindre end, hvad 5 personer må tage med over grænsen hver dag. 5 personer må medbringe 1.650 øl samt bordvin, der alkoholdmæssigt svarer til 4.320 alkoholsodavand foruden 133 fl. hedvin og 67 fl. spirirus, altså langt, langt mere end det kvantum, der får Skats to magtmsbrugere til at se rødt. Oveni kan vi se, at hele Sønderjylland er gjort til visitationszone for forbryderne i Skat: 
http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1588420.ece

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.